Doe een gratis test!

Opleidingen

Proactief prospecteren in een digitale wereld
Hoe ga je om met klanten die jou eerst checken voordat ze reageren op je e-mail of telefoontje? Maar wat zorgt ervoor dat ze doorklikken en langer op je profiel blijven? Dat je hun triggert? Wat moet je bericht bevatten om dit te laten gebeuren?
Lees meer
Van Data naar Inzichten: zo zit je met klanten aan tafel
Data doen klanten niet veranderen. Ze blijven weerstand tonen. Bij inzichten krijg je wel veranderingsenergie. Met inzichten zit je bij klanten aan tafel. Hoe pak je dit aan?
Lees meer
Uw Marketing- en Salesplan op een halve dag
In deze benadering activeer ik jullie veranderbrein en gaan we 5 oefeningen doen waarbij je met helicopterview naar jouw klanten en markt kijkt. Met de resultaten van deze oefeningen krijgen we diepte-inzicht in jouw markt en klanten. Na deze oefeningen weet je hoe je op een relevante manier prospects kunt benaderen en hoe je met hun aan tafel zit: welke woorden, welke vragen, welke inzichten zijn voor jouw prospects relevant? Waarom gaan ze met jou in gesprek? Wat is de reden dat ze stilstaan?
Lees meer
Opleiding account management
Deze opleiding is 100% gefocust op de deelnemer. Elke sessie wordt praktisch samengevat in leerpunten met foto’s van screens, posters. Tussendoor krijgen de deelnemers audio’s en leesmateriaal (bevattelijk, niet te uitgebreid ter ondersteuning). Tegen de laatste sessie schrijft elk zijn eigen persoonlijk Accountmanagementplan met scripts, vraagscenario’s, onderhandelingsmatrixen: van tactisch tot strategisch. Met o.a. klantenbenaderingsstrategieëen die voor hun persoonlijk werken in hun markt met hun stijl, enz.. Ondertussen hebben de deelnemers alles kunnen testen en in de praktijk brengen. ’Failure is not an option’.
Lees meer
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven